EP:Beerepoot Wervershoof

thumb_up 4199 likes
rate_review 88 Reviews
favorite 398 favorites
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
1625 NV Hoorn, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Similar companies to EP:Beerepoot Wervershoof

Blokker Hoorn
Gouw 15, Hoorn
Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Het is dé omnichanne…
EP:Beerepoot Bovenkarspel Hoorn
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b, Hoorn
EP:Beerepoot staat voor dé electronicabeleving van Noord-Holland. In vijf winke…
Blokker Hoorn
De Huesmolen 150, Hoorn
Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Het is dé omnichanne…
Botman Sound & Vision Hoorn
Gedempte Turfhaven 13, Hoorn
Botman Sound & Vision is een Audio / Video speciaalzaak voor de betere beeld en…

EP:Beerepoot Wervershoof Company Information

General information

EP:Beerepoot staat voor dé electronicabeleving van Noord-Holland. In vijf winkels en onze webshop vindt u een groot assortiment electronica van topmerken.
Wij zijn met onze winkel aangesloten bij EP:. Dit is een formule met circa 100 winkels in Nederland, gerund door zelfstandige ondernemers. Daardoor kennen wij de regio en de mensen. Persoonlijk contact is voor ons dan ook erg belangrijk! De EP:Formule is onderdeel van ElectronicPartner, een van de grootste Europese inkooporganisaties in wit- en bruingoed artikelen. Door de hechte samenwerking met ElectronicPartner kunnen wij u de prijzen bieden die u kent van ‘grote’ organisaties, maar de service bieden die u van de lokale vakman gewend bent.

Daarnaast wordt EP:Beerepoot gekenmerkt door een uitzonderlijke service, professionele zakelijke oplossingen en het belevingsconcept. U maakt in de winkel al uitgebreid kennis met uw nieuwe apparaatuur. Bovendien is het assortiment verrijkt met koffiebenodigdheden enlifestyle accessoires zoals servies en glaswerk van onder andere PTMD, Blomus, Bodum en Lampe Berger.
EP:Beerepoot heeft winkels in Bovenkarspel, Wervershoof, Volendam, Schagen en Hoorn. Deze laatste winkel meet ruim 2800 m2 electronicabeleving. Hét vlaggenschip van het bedrijf en de belichaming van winkelen anno nu. Ontdek het zelf!
EP: Beerepoot, de electronicabeleving van Noord Holland!

Vakkundig Advies en Service

Bij EP:Beerepoot kunt u rekenen op deskundig advies van specialisten. Onze medewerkers weten waar ze over praten. Op basis van uw voorkeuren maken wij alvast een voorselectie. Dat maakt de keuze uit ons grote assortiment apparatuur van topmerken wat eenvoudiger. Uiteraard kunt u in een van onze vier winkels uitgebreid zelf kijken hoe het apparaat eruit ziet en hoe het werkt. Uw beste keus is onze beste keus.

Of het nu gaat om een koffiezetapparaat of een wasdroger; u gaat naar huis met het beste apparaat voor uw situatie.Met EP: kiest u niet alleen voor zekerheid, maar ook voor gemak. Want bij ons draait het om uw tevredenheid. Zo kunt u gebruik maken van de EP:Bezorgservice, EP:Montageservice, EP:Reparatieservice en EP:Installatieservice. Maar ook uw keukenapparatuur bouwen wij volledig voor u in.

U kunt zelf bepalen welke service u wenst. Zo weet u zeker dat u snel en optimaal van uw aankoop kunt genieten!

Ontzorgen
Ontzorgen is de servicestrategie van EP:Beerepoot. De beleving wordt doorgezet tot ver na de aankoopdatum. Allereerst hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw nieuwe apparatuur. Deze wordt namelijk netjes thuisbezorgd. Desgewenst wordt uw oude apparatuur meteen meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal.

EP:Webshop
Natuurlijk zien wij u graag in onze winkel, om zo persoonlijk uw wensen te bespreken en een op-maat-oplossing te bieden. Maar niet iedereen heeft hiervoor de tijd of de mogelijkheden. Op onze webshop op deze site kunt u alvast ons uitgebreide assortiment en acties bekijken. Weet u precies waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u binnen een paar klikken bij onze winkel bestellen. Heeft u advies nodig of wilt u het product liever eerst zien, komt u dan langs in onze winkel! Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Het EP Beerepoot team heet u graag welkom in één van de winkels en in onze webwinkel. Ervaar dé electronicabeleving van Noord-Holland. Beleef EP:Beerepoot!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b Hoorn

Opening hours
Maandag:
11:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+31229502420
Linki
Sociale accounts
Keywords
Winkel voor elektrische apparatuur

EP:Beerepoot Wervershoof Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company