artsexcellence.com

thumb_up 322 likes
favorite 7 favorites
Weerijssingel 59
4812 AC Breda, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

artsexcellence.com Company Information

General information

Meer muziek.

Dat is in het kort onze missie.

We bedoelen daarmee dat wij als doel hebben onze kennis in te zetten om je te helpen je muzieksysteem zo aan te passen dat het de muziek de ruimte geeft die ze verdient. Een muzieksysteem of audio component is geen muziekinstrument. Een muzieksysteem is een middel om bij de muziek te kunnen komen, er mee in contact te komen, als je het filosofisch wilt stellen.

Door de jarenlange ervaring die we inmiddels hebben kwamen we er steeds meer achter waar het precies om gaat. Veel systemen, of componenten waaruit de systemen zijn opgebouwd, doen een trucje. Vaak is dat wel imposant wanneer je er voor het eerst mee wordt geconfronteerd. Maar als je dieper en langer door luistert – én met de ervaring die we hebben – kom je er achter dat het toch niet klopt… Trucjes vervelen over het algemeen heel snel.

Vandaar: meer muziek. Nu zijn we niet roomser dan de paus, maar het uitgangspunt zit wel in alles dat we doen. Als we een systeem beluisteren, dan luisteren we ernaar met oren die op zoek zijn naar eerlijkheid en transparantie. Met andere woorden, kan het systeem zich “wegcijferen”. Dan luister je naar muziek, en dan word je ook de mogelijkheid geboden om de muziek te begrijpen en te voelen.

En: iedereen houdt van muziek. En als je er naar luistert, hoor je gegarandeerd of het klopt, of je naar iets bijzonders luistert, of het iets met je doet. Misschien moet je je wat meer openstellen om te begrijpen wat ons bezig houdt in de muziek, maar dat kan een leuke ontdekkingstocht zijn. Wij doen het in elk geval met veel plezier, en omdat technologie telkens stappen maakt, blijkt telkens dat ook wij blijven leren, en dat het altijd weer beter, dichter bij de waarheid kan komen.

Weerijssingel 59 Breda

Opening hours
Maandag:
00:00 - 23:59
Dinsdag:
00:00 - 23:59
Woensdag:
00:00 - 23:59
Donderdag:
00:00 - 23:59
Vrijdag:
00:00 - 23:59
Zaterdag:
00:00 - 23:59
Zondag:
00:00 - 23:59
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+31629000581
Linki
Sociale accounts
Keywords
Audiovisuele adviseur

artsexcellence.com Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company