Martin Schilder Autoverhuur Alkmaar

thumb_up 527 likes
rate_review 29 Reviews
favorite 83 favorites
Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Similar companies to Martin Schilder Autoverhuur Alkmaar

Auto Verhuur Heerhugowaard Alkmaar
Pettemerstraat 50, Alkmaar
Goedkoop verhuur biedt u de goedkoopste manier om in Alkmaar en Zaandam auto's …
Martin Schilder Autoverhuur Haarlem Alkmaar
Smaragdweg 12, Alkmaar
Martin Schilder Autoverhuur & Shortlease Onder het nationale paraplumerk Eurom…
Goedkoopverhuur Alkmaar Alkmaar
Pettemerstraat 50, Alkmaar
Goedkoop verhuur biedt u de goedkoopste manier om in Alkmaar en Zaandam auto's …
Europcar Autoverhuur Alkmaar Alkmaar
Edisonweg 1G, Alkmaar
Auto huren in Alkmaar via Europcar? Gratis 24/7 pechhulp in heel Europa? Gratis…

Martin Schilder Autoverhuur Alkmaar Company Information

General information

Martin Schilder Autoverhuur & Shortlease

Onder het nationale paraplumerk Euromobil, behoort Martin Schilder Autoverhuur met ruim 450 auto’s tot de grootste autoverhuurders van Noord-Holland. De professionele verhuur- en shortleasebedrijven in Alkmaar, Haarlem en Heemskerk richten zich naast vervangend vervoer voor de Martin Schilder Automobielbedrijven ook op particuliere verhuur in Noord-Holland en shortlease op de zakelijke markt in heel Nederland.

Het verhuurteam van Martin Schilder Autoverhuur gaat tot het uiterste om u als klant tevreden te houden en de zaken goed te regelen. Heeft u tijdelijke mobiliteit nodig, bijvoorbeeld vervangend vervoer bij onderhoud en schade, nieuw personeel, tijdelijke arbeidskrachten of extra capaciteit in drukke periodes? Martin Schilder Autoverhuur regelt het voor u!

Martin Schilder Groep
Martin Schilder Autoverhuur behoort tot de Martin Schilder Groep, een van de grootste dealerholdings van Nederland. Daarmee heeft ons label Shortleasen.NL een krachtige en betrouwbare organisatie achter zich, die is afgestemd op het leveren van specialistenwerk in elke mobiliteitsdiscipline. Van advisering bij aanschaf van een auto tot complexe beheerscontracten en fleet- of leasecontracten.

De Martin Schilder Groep is de toonaangevende aanbieder van mobiliteit voor de particuliere en zakelijke markt. Naast verkoop en onderhoud van de automerken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda biedt de Martin Schilder Groep een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. Denk hierbij aan leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeringen. Wij investeren volop in hoogstaande dienstverlening naar onze klanten en dagen onze medewerkers dagelijks uit om daar actief aan bij te dragen. Ambitie, zelfstandigheid en ook teamgeest staan bij de Martin Schilder Groep hoog in het vaandel.

Smaragdweg 12 Alkmaar

Opening hours
Maandag:
07:30 - 18:00
Dinsdag:
07:30 - 18:00
Woensdag:
07:30 - 18:00
Donderdag:
07:30 - 18:00
Vrijdag:
07:30 - 18:00
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+31725410710
Linki
Sociale accounts
Keywords
Autoverhuur, Postbusverhuurbedrijf

Martin Schilder Autoverhuur Alkmaar Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company