Baas B.V. vestiging Lijnden (Airport Businesspark)

thumb_up 687 likes
favorite 18 favorites
Essebaan 71
1175 RH Capelle aan den IJssel, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Baas B.V. vestiging Lijnden (Airport Businesspark) Company Information

General information

Onze werkzaamheden wisselen van ondergrondse infrastructuren tot aan bovengrondse netwerken en inpandige technische installaties. Wij ontzorgen eindgebruiker en klant op het gebied van: gas, water, elektra, data/telefonie en warmte & koude, maar ook van beveiligingsinstallaties, openbare verlichting en slimme meters.

Energie, water en data voor iedereen. Betrouwbaar en duurzaam comfort; daar zorgen wij samen voor.

Veilig | Meesterschap | Menselijk | Oprecht | Lef
Baas staat voor een veilig bedrijfsklimaat én werkomgeving. Wij werken zorgvuldig en staan voor de kwaliteit van ons vak. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; oftewel Baas = meesterschap. Baas is ook menselijk. Iedereen mag er zijn en wij staan voor elkaar klaar, zodat we het samen goed hebben en beter worden; samenwerken en samen werken. Wij zijn oprecht in wat we wel en niet kunnen doen, vertellen een eerlijk verhaal en staan dus voor wat we zeggen. Baas durft ook te vernieuwen door te experimenteren en mensen de ruimte te geven. Wij hebben lef.

De vakmensen van Baas verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ een mooi stuk werk. Iets waar we trots op zijn. “Onze mensen maken het verschil”.

Essebaan 71 Capelle aan den IJssel

Opening hours
Maandag:
08:00 - 17:30
Dinsdag:
08:00 - 17:30
Woensdag:
08:00 - 17:30
Donderdag:
08:00 - 17:30
Vrijdag:
08:00 - 17:30
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+31882227800
Linki
Sociale accounts
Keywords
Aannemer voor nutsbedrijf

Baas B.V. vestiging Lijnden (Airport Businesspark) Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company