M. Engel

thumb_up 785 likes
rate_review 9 Reviews
favorite 3 favorites
d'Oldedijk 11
7951 LE Staphorst, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

M. Engel Company Information

Algemene informatie

Geschiedenis van Aannemersbedijf ENGEL B.V.

De basis voor het aannemersbedrijf werd gelegd in de jaren 60 toen dhr. K. Engel (sr.) een eenmanszaak startte in het straatwerk. Het bedrijf werd gevestigd aan d'Oldedijk 11 te Staphorst, waar het tegenwoordig nog steeds voortgezet wordt. Al spoedig werd een shovel aangeschaft en volgde het eerste personeel. Het bedrijf is in de loop der jaren verder uitgebouwd met het accent op grondwerkzaamheden en zodoende volgded de vrachtauto's en kranen.

December 1993 heeft K. Engel (jr.) het bedrijg overgenomen en verder uitgebreid. Het dienstenpakket bestaat nu uit alle voorkomende werkzaamheden van het grondverzet, straatwerk, riolering en sloopwerk.

Het werk dat in de loop der jaren is afgeleverd heeft geresulteerd in een een groeiend vertrouwen in de kwaliteit en vakmanschap. Bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren behoren tot de vaste klantenring. Mede hierdoor, en de inzet van goed opgeleid personeel heeft het bedrijf de VCA certificering verkregen en voldoet het aan de waarborging van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu (KVGM).

Vakgebieden.

De werkzaamheden liggen vooral op het gebied van grondwerken, straatwerken, sloopwerken, rioleringen en verhuren.

Verhuur.

Naast onze hoofdzakelijke bezigheden verhuren wij ook divers materiaal.

De mensen.

Er is gemiddeld 15 man vast personeel in dienst van Aannemersbedrijf ENGEL B.V. Daarnaast worden er nog regelmatig mensen ingehuurd via uitzenbureaus.

Vakmanschap staat hoog in het vaandel, daarom wordt het personeel goed opgeleid!

d'Oldedijk 11 Staphorst

Openingstijden
Parkeren
Het bedrijf heeft een parkeerplaats.
Telefoonnummer
+31522461193
Linki
Sociale accounts
Trefwoorden
aannemer

M. Engel Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Voeg uw bedrijf toe