Zonneplan Servicepartner

thumb_up 6464 likes
favorite 25 favorites
Assendorperdijk 9
8012EG Zwolle, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Zonneplan Servicepartner Company Information

Algemene informatie

Een oprecht advies en een montage uitgevoerd door vakkundige en beleefde installateurs. Zo willen wij Nederland laten profiteren van duurzame energie. Daarbij zijn we met een kantoor in Zwolle en montageteams die werken van uit Tilburg, Leeuwarden, Zoetermeer, Wierden, Wezep en Zwaagdijk altijd dichtbij.

- Beloofd is beloofd
Zonneplan doet er echt alles aan om het best passende product op uw dak te krijgen. Dit zeggen we niet alleen, we garanderen het ook:

- Altijd een persoonlijk en eerlijk advies
Onze vriendelijke adviseurs maken graag een zonneplan op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen. We nemen de tijd voor u en zijn van maandag t/m donderdag van 8.30 t/m 20.30 en vrijdag van 8.30 t/m 17.00 uur op ons gratis nummer te bereiken.

- U betaalt na de installatie
Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering.

- Geen onvoorziene kosten achteraf
U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

- Uitsluitend betrouwbaar materiaal
De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen worden door Zonneplan getest bij het ECN in Petten en Tüv in Keulen. Hierdoor zijn de presentaties verifieerbaar en levert zonneplan u de beste kwaliteit.

- De beste deal, nergens goedkoper
Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens de aanschaf een scherpere aanbieding met dezelfde materialen? Zonneplan compenseert u het verschil.

- Perfecte installatie door vakbekwame installateurs
Onze vaste installatieteams werken alles in samenspraak met u tot in detail af. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Zonneplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van de zon. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.

Assendorperdijk 9 Zwolle

Openingstijden
Maandag:
08:30 - 20:30
Dinsdag:
08:30 - 20:30
Woensdag:
08:30 - 20:30
Donderdag:
08:30 - 20:30
Vrijdag:
08:30 - 18:00
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Parkeren
Het bedrijf heeft een parkeerplaats.
Telefoonnummer
+318002006
Linki
Sociale accounts
Trefwoorden
leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Zonneplan Servicepartner Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Voeg uw bedrijf toe