Kinderopvang Koekoek

thumb_up 78 likes
favorite 2 favorites
Koekoeksweg 9
6005 NG Weert, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Kinderopvang Koekoek Company Information

Algemene informatie

Welkom bij Kinderopvang Koekoek in Weert!

Kinderopvang Koekoek is een kleinschalige kinderopvang aan huis in een landelijke omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang voor kinderen van Basisschool Leuken is ook mogelijk!

Bij Kinderopvang Koekoek zullen de kinderen spelenderwijs de natuur beleven. Samen de kippen voeren, eieren rapen, boontjes plukken, zaadjes planten in de moestuin en volop spelen in de buitenlucht.

Voor ouders is het een grote stap om de tijdelijke zorg van hun kind aan iemand anders toe te vertrouwen, je wilt er tenslotte zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Bij Kinderopvang Koekoek verblijft uw kind in een gezellige, veilige en huiselijke sfeer, waar uw kind met plezier is als u gaat werken. Aan het eind van de dag als u uw kind komt ophalen, zult u zien dat het gespeeld heeft en plezier heeft gehad!
Kinderopvang Koekoek staat ingeschreven bij Gastouderbureau t Liefbeestje in Weert, zodat u gegarandeerd bent van kinderopvangtoeslag.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sarai Zuijdgeest en samen met Laurens en onze drie kinderen Josje, Dorus en Mijntje woon ik op de Koekoeksweg 9 in Weert. Mijn Passie is het omgaan met kinderen! Ik heb heel bewust gekozen voor de opleiding PABO. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest als leerkracht in groep 1 en 2 op een basisschool in Utrecht. In deze tijd heb ik het certificaat voor Vroeg Voorschoolse Educatie gehaald, heb cursussen gedaan op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en woordenschat. Na onze verhuizing naar Weert heb ik gewerkt in de groepen 1 tot en met 8. Ik ben in het bezit van een (kinder)EHBO Diploma en Verklaring Omtrent Gedrag.

Onze woning is gezellig, voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van de GGD en biedt aan kinderen volop ruimte om te spelen. Voor uw baby is er passend speelgoed, een box en een wipstoeltje. Maar ook voor de oudere kinderen is er volop speelmateriaal aanwezig! De speelkamer is voorzien van een bouwhoek, een huishoek, treinen, blokken en nog veel meer. Ook kan er geschilderd en geknutseld worden. In een afgebakende tuin kunnen de kinderen naar hartelust spelen met zand, rennen, fietsen, glijden en schommelen.

Koekoeksweg 9 Weert

Openingstijden
Parkeren
Het bedrijf heeft een parkeerplaats.
Phone number
+31495855341
Linki
Sociale accounts
Trefwoorden
Kinderopvang

Kinderopvang Koekoek Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Voeg uw bedrijf toe