Gpi Tanks & Process Equipment

verified_user
375 likes
14 favorites
Handelsweg 14
3411NZ Lopik, Nederland
Request for information

Gpi Tanks & Process Equipment Company Bio

General information

Gpi is een zelfstandige allround producent van roestvaststalen tanks en procesapparatuur voor de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Op de verschillende vestigingen van Gpi werken zo'n 80 medewerkers.

Gpi werkt aan de toekomst van het vak als erkend leerbedrijf met meerdere leerlingbegeleiders. Met een inzetbaarheidsmatrix voorkomen we dat werkzaamheden door niet-geautoriseerde mensen plaatsvinden.

Het VCA**-certificaat is voor Gpi niet alleen bedoeld voor het borgen van de veiligheid in de uitvoering, het is zeer nadrukkelijk ook een manier om het veiligheidsbewustzijn bij onze medewerkers te stimuleren. Wij werken onder andere met projectspecifieke VGM-plannen, heldere hijsinstructies, toolbox-meetings, risico-inventarisaties en evaluaties. Dit alles is compleet geïntegreerd in onze werkwijze.

Handelsweg 14 Lopik

Opening hours
Maandag:
07:30 - 17:00
Dinsdag:
07:30 - 17:00
Woensdag:
07:30 - 17:00
Donderdag:
07:30 - 17:00
Vrijdag:
07:30 - 15:45
Phone numbers
Websites
Sociale accounts
facebook linkedin twitter instagram youtube
Categories
Leverancier van regenwatertanks Fabrikant Metaalwerkplaats

Gpi Tanks & Process Equipment Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company