Verpoorten Juwelen

verified_user
1444 likes
60 favorites
Koningsstraat 4
3970 Leopoldsburg, Nederland
Request for information

Verpoorten Juwelen Company Bio

General information

Juweliers Verpoorten - Meer dan een halve eeuw subliem vakmanschap.

In het jaar 1953 startte Raymond Verpoorten zijn juwelierszaak te Beringen. Na afgestudeerd te zijn aan het Technisch Kunst Ambacht's school werd al snel gestart. Door de vakkennis werd de zaak vlug groter en een tweede winkel wordt geopend in Leopoldsburg.

Aan creativiteit geen gebrek, zoon Marc volgt in dezelfde vakschool met succes. Eerst uurwerkmaker om daarna ook nog goudsmid te volgen. In 1973 studeert hij af en is een kracht meer in het bedrijf. De collecties worden exclusiever en specialer. De feeling, gratie, sierlijkheid en de schoonheid van het juweel zit in ons bloed.

We werken daarom ook exclusief op tekening en volgens de noden en verzoeken van de klant. In onderlinge afspraak wordt een juweel gecreëerd, al dan niet gezet met edelstenen die voldoening geven aan het karakter van de koper en de innerlijke schoonheid van deze weerspiegeling. Rekening houdend met het huidtype werken we dan in diverse kleuren van goud. Van geel naar wit en ook het rode komt in onze juwelen voor.

Nick, de derde afgestudeerde in lijn zorgt voor de frisse en moderne ideeën die trendsettend zijn, eigen aan deze tijd en garand staan voor de toekomst.

Een bezoek aan onze zaak is alvast een aanrader.

Koningsstraat 4 Leopoldsburg

Opening hours
Dinsdag:
09:00 - 12:15
Woensdag:
09:00 - 12:15
Donderdag:
09:00 - 12:15
Vrijdag:
09:00 - 12:15
Zaterdag:
09:00 - 18:00
Phone numbers
Websites
Sociale accounts
facebook
Categories
Reparatieservice voor horloges

Verpoorten Juwelen Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company